Primarul PSD Robert Negoiță spune că poate mânca 3 zile cu doar 46 de lei! – VIDEO

Primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a stârnit controverse într-o recentă apariție la emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D, unde a dezvăluit că poate supraviețui timp de trei zile cu suma modică de doar 46 de lei, cheltuindu-i pe produse alimentare achiziționate de la un magazin de cartier.

În contextul creșterii prețurilor la alimente în România, declarația primarului a atras atenția asupra gestionării bugetului său personal.

Publicitate

Robert Negoiță, cunoscut nu doar în sfera politică, ci și în cea a afacerilor, se prezintă ca un individ cu un stil de viață modest, dar un trecut amoros tumultuos. Cu două căsătorii eșuate și cinci copii, edilul sectorului 3 a devenit subiect de discuție și în mediul online.

Deși în declarația sa de avere din trecut, Robert Negoiță figura cu o avere considerabilă, inclusiv 111 apartamente construite în cartierul Confort City, ultima sa declarație de avere arată o realitate financiară mai dificilă.

Cu o datorie impresionantă de 54 de milioane de euro către ANAF, primarul s-a confruntat cu multiple licitații organizate de autorități pentru recuperarea datoriilor sale.

Surprinzător, în ciuda afirmelor sale că trăiește cu puțin, Negoiță nu deține niciun autoturism pe numele său. De asemenea, se confruntă cu datorii către Primăriile din Voluntari și Afumați, precum și către Primăria Popești-Leordeni, unde deține mai multe proprietăți.

 

@truegreedonline Cat de iefina e viata de politician in Romania. #robertnegoita #bani #preturi #trai #criza #inflatie ♬ original sound – Alex Leca

Publicitate