PRIMELE POZE din apartamentul groazei din Onești, în care au fost uciși doi muncitori

Siteul Realitatea PLUS prezintă primele imagini din apartamentul groazei din Onești, din locul în care cei doi muncitori au fost uciși de bărbatul în vârstă de 68 de ani.

Atenție, imaginile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!

Reamintim că un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Onești, județul Bacău, a sechestrat, doi bărbați care efectuau lucrări la un imobil.

Bărbatul i-a ținut ostatici pe cei doi muncitori sub amenințarea unui cuțit și profera amenințări. Individul era supărat că fusese evacuat prin decizie judecătorească.

Chiar el a sunat la Poliție să anunțe că i-a sechestrat pe cei doi și a amenințat îi va ucide dacă nu se revine asupra sentinței de evacuare.

La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale.

La faţa locului, negociatorul a adus-o pe soţia bărbatului, în speranţa că aceasta îl va face să renunţe la gestul său.

Mai mult, bărbatul a solicitat, în schimbul eliberării celor doi ostatici suma de 300.000 de euro, dar şi o hotărâre judecătorească de repunere în posesie a apartamentului.

Bărbatul l-a înjunghiat pe un muncitor, acesta murind pe loc, și al doilea ostatic a fost tăiat cu cuțitul de agresor, înainte ca trupele speciale să intre în forță și să îl împuște pe atacator.

Din nefericire, al doilea muncitor a decedat și el, la spital.

Atacatorul a fost dus în stare gravă la spital, unde a intrat în operație, iar acum este în afară oricărui pericol.