Probleme cu silicoanele Danielei Gyorfi: ”Cred că n-am fost cuminte. Mi-au explodat!”

Daniela Gyorfi este una dintre primele artiste care a apelat la chirurgia estetică. Printre ”îmbunătățirile” pe care cântăreața și le-a făcut a fost și mărirea bustului. Acum însă vedeta traversează momente dificile, și este nevoită să facă o altă intervenție la sâni.

„Nu știu, cred că n-am fost cuminte. Mi-a explodat sau mi s-a fisurat probabil. Clar trebuie să mi le schimb cât de repede pot. Partea dreaptă se vede. Mă doare și se vede că a ieșit, nu știu, s-a întâmplat ceva și mi-a crăpat pur și simplu proteza.

Dacă-mi spunea că din 10 în 10 ani trebuie să mi le schimb, atunci mă mai gândeam. Dacă nu mi-a spus, m-am bucurat. Ultima dată același lucru mi-a zis: «nu o să mai ai probleme, o să fii foarte mulțumită», a povestit Daniela Gyorfi, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Artista mai are însă de așteptat până va ajunge iar pe masa de operație. Mai întâi, trebuie să-și facă rapelul la vaccinul anti Covid. „Am vorbit cu doamna doctor când să-mi facă. Mâine îmi fac rapelul, apoi mai stau două săptămâni și după aceea îmi fac intervenția.

I-am zis doctoriței că nu mi-e frică, problema e că atunci când mă vezi acolo, nu știu, recunosc că-mi este frică. Și eu sunt o tipă destul de puternică. Mi s-a întâmplat chestia asta după ce nu mai e mama, pentru că te gândești dacă ți se întâmplă.

Mi-e frică de anestezie și plus că noi artiștii avem probleme cu corzile vocale. Trebuie protejate corzile vocale, că abia mi le-am refăcut. Aveam tot timpul o răgușeală. A trebuit să fac tratamente.

Opt sau nouă ani au trecut de când mi-am făcut intervenția asta. După ce am născut-o pe Maria, atunci mi-a zis «ai născut, s-a deplasat, s-a întors proteza». Nu am avut probleme.

Acum mi-a spus că nu e recuperare, dar trebuie să fac această operație pentru că nu se mai poate și mă doare. I-am spus să mi le facă mai mici. Dacă aș da timpul înapoi, undeva la 70% nu mi-aș mai face. Mi-a trecut chestia asta să fiu ca plasticul. Acum mi se par mult mai sexy mai mici”, a mai spus Daniela Gyorfi.

sursa: exquis.ro