Profesoară: ”Mi-a dat 3.000 de dolari ca să-i fac temele pentru acasă”

O profesoară britanică în vârstă de 25 de ani și-a împărtășit experiența inedită în Emiratele Arabe Unite, unde a oferit meditații unor copii provenind din familii extrem de înstărite.

Ajunsă în Dubai, tânăra a fost uimită de luxul în care trăiau unii dintre elevii săi, în apartamente de lux cu facilități precum sală de artă, salon de masaj și cinematograf privat. Pe lângă beneficiile materiale, profesoara a fost impresionată de ospitalitatea părinților elevilor și de atenția acordată confortului ei.

Publicitate

Mai mult, tânăra a dezvăluit că unii elevi ofereau sume considerabile pentru a-i face temele în locul lor, iar bacșișuri generoase de peste 20.000 de dolari erau obișnuite la finalul anului școlar.

”Am predat unor copii care fac parte din familii de elită din Dubai, milionari și miliardari care au făcut bani din investiții în petrol, startup-uri tehnologice și alte afaceri. Una dintre familiile pentru care am lucrat locuia într-unul dintre cele mai scumpe apartamente din Dubai, care avea o sală de artă, salon de masaj, sală de sport și cinematograf. Era dispus pe cinci etaje și avea un lift privat și câini de pază pe ușă”, a povestit profesoara.

”Părinții nu erau adesea în preajmă, dar cei pe care i-am întâlnit erau aproape întotdeauna prietenoși cu mine. Am avut cele mai multe contacte cu bonele, care țineau mereu companie copiilor. Îmi găteau masa și îmi aduceau băuturi și aproape că mă simțeam parte din familie, ca o soră mai mare”, a mai spus profesoara.

La un moment dat, unul dintre elevi i-a spus că îi oferă 3.000 de dolari, dacă face temele în locul lui. ”Mi-a dat 3.000 de dolari ca să-i fac temele pentru acasă”, a povestit femeia.

Tânăra mai susține că, într-o zi, a întârziat la meditațiile cu unul dintre elevi, din cauza faptului că i s-a stricat mașina.

La următoarea ședință, mama elevului i-a oferit acesteia 7.000 de dolari pentru reparații, iar la sfârșitul anului i-a dat un bacșiș generos de peste 20.000 de dolari, în semn de recunoștință pentru rezultatele procesului educativ.

sursa: 3dots.ro

Publicitate