Profesoară reclamată că i-a învățat pe copii cum să spună în franceză “puii noștri în curtea voastră” – VIDEO

O profesoară de limba franceză de la Școala Gimnazială Nr. 5 din Brașov a stârnit un val de nemulțumiri din partea părinților, care o acuză că utilizează expresii vulgare în fața elevilor.

Andreea, în vârstă de 26 de ani, se apără, susținând că doar își face meseria, dar conținutul clipurilor video postate pe TikTok i-au adus acuzații grave, informează 3dots.ro.

Publicitate

Părinții elevilor au atras atenția conducerii școlii asupra expresiilor folosite de profesoară în timpul orelor de franceză. Se pare că aceasta a învățat elevii cum să spună în franceză „puii noștri în curtea voastră”, generând reacții puternice din partea familiilor.

Conform părinților, clipurile video postate pe TikTok de către profesoară nu sunt în concordanță cu conduita unui cadru didactic și au sesizat și Inspectoratul Școlar din Brașov.

„Primele sesizări au fost filmulețe de pe social media, trimise de părinți ai unor copii în care doamna profesoară apare în niște ipostaze nu neapărat neadecvate, dar poate nu sunt cele mai potrivite pentru un cadru didactic”, declară Valentin Bucur, reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Brașov.

 

@profamamaonline Puiul meu în curtea ta.. Cum se spune? Ig: iamandreeacondr #fy #fyromania #foryou #limbafranceza #joke ♬ habits stay high – favsoundds

Profesoara se apără, considerând acuzațiile drept o „defăimare totală, grosolană”. Cu toate acestea, directoarea Școlii Gimnaziale Nr. 5 Brașov, Eugenia Crețoi, recunoaște că aceste acuzații trebuie investigate.

„Toate aceste acuzații vor trebui demonstrate. Doamna e foarte afectată de ce se întâmplă, în primul rând e stricată imaginea profesoarei ca persoană și imaginea școlii”, afirmă directoarea.

Deocamdată, nu s-a ajuns la o concluzie în privința acuzațiilor, iar profesoara își poate continua activitatea didactică. Cu toate acestea, aceasta ar putea risca o mustrare dacă se constată că comportamentul său nu a fost în concordanță cu conduita unui cadru didactic.

 

@profamamaonline Când ești profesor de franceză.. #fy #foryouromania ♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] – Hoàng Read

Publicitate