Profesor bătut de patronul unui hotel pentru că a vrut schimbarea meniului!

Scene ireale au avut loc la un hotel din stațiunea Venus, unde mai mulți copii se aflau cazați în cadrul unui cantonament sportiv. Incidentul a izbucnit la masa de prânz, când unul dintre copii a cerut să mănânce piept de pui, însă a primit în schimb aripioare.

Antrenorul, responsabil de grupul de copii, a solicitat ca mâncarea să fie schimbată. Această cerere aparent banală a declanșat un conflict major. Potrivit martorilor, proprietarul hotelului a reacționat violent și, după un schimb aprins de replici, l-a lovit pe antrenor.

Intervenția poliției a fost necesară pentru a calma spiritele încinse. La sosirea forțelor de ordine, patronul hotelului a declarat că îi va da afară pe toți membrii grupului din hotel, acuzându-i că i-au creat probleme.

În urma incidentului, a fost deschisă o anchetă pentru loviri și alte violențe. Poliția investighează circumstanțele exacte ale conflictului și va lua măsurile necesare pentru a asigura respectarea legii.

Ei sunt decazați. De ce fac scandal? La ora 12:00 se pleacă. În momentul ăsta sunteți decazați.Nu mai am nicio obligație pentru voi. La 12:00 era check-out. Scrie”, a spus una dintre doamnele apropiate proprietarului.

„Cum să fim, doamnă, decazați? Am avut masă la prânz. Mai primeam masa de prânz dacă eram decazați? Vin oameni de pe stradă să mănânce? Cum să ne calmăm. Noi suntem cazați. Aveam masă la 12:00. Așa ați zis.

Trebuia să chemați dvs. poliția dacă spuneți că suntem agresivi. Noi acum ce facem cu copiii? Facem terapie? O plătiți dvs.? Nu a vrut să schimbăm mâncarea, a zis că de ce mănâncă piept de pui? Rugămintea mea este (nr. către polițiști) să se ceară imaginile de pe camerele de supraveghere și registrul”, au spus antrenorul și reprezentanții legali ai copiilor.

Publicitate