Proiect în premieră în România! Un nou tip de glamping cu un complex de 6 domuri (VIDEO)

Doi antreprenori din Piatra-Neamț, Vlad și Dumitrița Luncanu, recunoscuți pentru administrarea locației „La Caiace”, au inaugurat recent un inovator complex de glamping în zona Bâtca Doamnei, oferind oaspeților o experiență unică de camping de lux.

Proiectul, numit Zenzia Glamping, reprezintă o premieră în România, combinând confortul modern cu frumusețea naturii.

Glampingul, o formă rafinată de camping, a câștigat popularitate în ultimii ani, atrăgând turiști care doresc să se bucure de peisaje naturale fără a renunța la facilitățile unui hotel de lux. Vlad și Dumitrița au valorificat această tendință, aducând un concept revoluționar în Piatra-Neamț.

Complexul Zenzia Glamping, situat într-o zonă pitorescă și liniștită din Bâtca Doamnei, dispune de șase domuri luxoase, fiecare având o suprafață de 30 mp și fiind destinat cazării a doi adulți. Domurile sunt amplasate pe platforme individuale de 65 mp, oferind o intimitate și un confort deosebit.

Fiecare unitate este complet mobilată și echipată cu băi interioare încălzite cu panouri radiante și aer condiționat cu funcție de încălzire, asigurând o experiență plăcută în orice anotimp.

Zenzia Glamping a fost creat ca răspuns la tendința globală de „întoarcere la natură”, care a devenit tot mai accentuată în urma crizei financiare și a pandemiei. Începând acum 6 ani, Vlad și Dumitrița au dezvoltat acest proiect cu scopul de a oferi turiștilor o alternativă de lux la campingul tradițional, combinând subtil eleganța cu respectul pentru natură și cultura locală.

Pentru mai multe informații despre acest complex de glamping inovator, vizitați site-ul oficial AICI. Zenzia Glamping promite să devină o atracție de top pentru cei care caută o evadare rafinată și relaxantă în mijlocul naturii.

Publicitate