Purtatul măștii nu i-a ajutat prea tare. 7 ”mascați” de la IPJ Prahova, infectați cu Covid

Reprezentanții Inspetoratului Județean de Poliție Prahova au anunțat prin intermediul unui comunicat de presă faptul că au fost confirmate șapte cazuri de infectare cu coronavirus la nivelul unei subunități din cadrul instituției.

Potrivit surselor ziarulincomod.ro, este vorba despre șapte polițiști care lucrează în cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Publicitate

”Din păcate, astăzi, la nivelul unei subunități din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, în urma testării, au fost confirmate șapte cazuri de infectare cu virusul SARS-COV-2.

Cei șapte colegi, care lucrează în cadrul aceleiași subunități, se aflau în izolare la domiciliu încă de la începutul săptămânii. În prezent, sunt asimptomatici şi carantinați la domiciliu.

De asemenea, încă de la începutul săptămânii, a fost dispusă de urgență dezinfectarea spațiilor de lucru și a mijloacelor auto, în cadrul respectivei subunități. Inspectoratul Județean de Poliție Prahova împreună cu Direcția de Sănătate Publică Prahova efectuează, cu celeritate, ancheta epidemiologică.

Asigurăm cetățenii că la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost dispuse măsurile necesare, astfel încât capacitatea de intervenție a poliției la misiunile din competență să nu fie afectată.

Pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecția personalului IPJ Prahova (modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de protecție și dezinfectare), în mod constant sunt dezinfectate spațiile de lucru și mijloacele auto, în vederea prevenirii răspândirii virusului.”, se arată în comunicatul Poliției.

Publicitate