Puțin a lipsit să nu fie o tragedie! Un autotren plin cu lemne s-a răsturnat pe un drum public

Un accident auto a avit loc astăzi într-o curbă pe sectorul de drum dintre Borsec și Toplița, fiind implicat un autotren încărcat cu lemne. Doar o minune a făcut ca în acel moment în preajma camionului cu lemne să nu treacă un autoturism.

Video cu acest eveniment a apărut pe un grup de Facebook, cu următoruiul comentariu:

Dragii mei dragi ce ziceți de aceasta încărcătura “legală”? Oare cu complicitatea cui se realizează? Ganditi-va ca au fost doua microbuze cu copii la un pas, doar un miracol a făcut sa nu se întâmple tragedia.

Cei care trebuie sa-i verifice ce fac? Poliția rutieră nu-i vede, organele “competente” nu sunt la datorie. Sunteți și voi pe drumuri, conduceti cu familiile, cei dragi sau doar așteptați sa mergeți spre casa la cei dragi.

Cât ii mai lăsam sa fure și sa pună viața in pericol? Chiar atât de indolenți putem sa fim?
Chiar trebuie sa moara oameni nevinovați ca sa se întâmple ceva cu furtul pădurilor și ca noi sa fim in siguranta pe drumurile care ne duc acasă la cei dragi?
Incidentul a avut loc la ieșire din Borsec spre Toplița.

Apropos, nici vorba de poliție rutieră pe tot parcursul nostru de la Roman pana in acest loc. Speram ca va plac salariile la stat, pensiile speciale și alte motive pentru care noi nu ne simțim in siguranta pe drumuri!

Rușine, Rușine , Rușine noua tuturor pentru ca nu luam atitudine!