Raed Arafat insistă cu noi reguli în casă pentru a-i despărți pe școlari de bunici

Raed Arafat a declarat duminică seară la Antena 3 că susține în continuare ideea unor reguli care să fie respectate în fiecare casă în care locuiesc elevi și bunici, odată cu începerea anului școlar și riscul ca unii copii să ducă acasă coronavirusul.

„O crestere a numarului de infectari e posibil sa aiba loc in urma deschiderii scolilor si toata miscarea care exista la nivel de elev, profesor, parinte. Orice reluare de activitate inseamna un risc. Poate fi redus la maxim posibil daca instruim copiii, parintii, profesorii”, a spus Arafat, preluat de stiripesurse.ro.

Publicitate

În acest context, el a pledat în continuare pentru ca elevii care merg la școală să se ferească acasă de contact cu bunicii lor pentru că elevii ar putea să ia COVID, să fie asimptomatici, și să le dea vârstnicilor în cazul cărora efectele virusului sunt mai severe.

„Inclusiv in casa trebuie sa ai niste lucruri legate de contactul elevului cu bunicul. Aceste aspecte sunt si in alte tari. Spania la ce a patit, credeti-ma ca a analizat foarte bine”, a declarat Arafat.

Publicitate