Raed Arafat, mesaj pentru protestatarii din Piața Victoriei: „Îi așteptăm la spital!”

În cadrul unei emisiuni la postul Antena 3, ce a avut loc duminică, 12 iulie,  Raed Arafat a fost întrebat ce le transmite celor care nu cred în coronavirus şi protestează în Piaţa Victoriei, iar răspunsul lui a fost simplu și direct: ”Îi aşteptăm la spital”.

”O parte din ei sunt convins că nu or să scape pentru că într-un grup din acesta există un procent care are virusul şi care nu se ştie.

Publicitate

Şi vor transmite, dacă sunt fără măşti, dacă sunt fără protecţie, vor transmite la alţii. Ştiu că ei nu cred şi nu vor să creadă, dar când apare boala nu mai ai decât să spui că medicul ţi-a făcut diagnosticul greşit.

Asta o să auzim, că medicul mi-a pus diagnosticul greşit. Nu. Dacă te duci în astfel de mitinguri, fără măşti şi uitaţi-vă cât de aproape sunt unii faţă de ceilalţi. Nu există câteva persoane să nu se infecteze. Avem şi unii care au plecat de la spitale şi de la izolare”, a adăugat Raed Aradat.

Când i s-a atras atenţia că abordarea sa este cinică, Arafat a spus: ”Este cinică, dar asta e realitatea. Dacă te duci în stradă şi faci acest lucru şi nu respecţi regulile de protecţie într-o situaţie în care toată lumea îţi spune că trebuie, unde ajungi? Ajungi să te îmbolnăveşti”.

Duminică a avut loc un protest, în Piața Victoriei, la care au participat persoane care reclamau abuzuri ale autorităţilor în legătură gestionarea pandemiei de coronavirus. Oamenii au protestat faţă de ”dictatura sanitară” iar cei mai mulţi nu au poartă măşti de protecţie şi nici nu au respectat distanţa fizică între ei.

Publicitate