”Rambo” chiar există și e căutat cu elicoptere și zeci de polițiști în munții Pădurea Neagră

Dacă ați crezut că celebrul Rambo este doar un personaj din filmele americane, v-ați înșelat. De două zile, peste 100 de poliţişti nemţi caută o persoană fără adăpost, înarmată, care se ascunde în Pădurea Neagră, în sud-vestul Germaniei.

Conform TheJournal, poliția din Oppenau urmărește un bărbat fără adăpost care poartă echipament de luptă, ținută militară și este înarmat cu un arc și săgeți, printre altele.

Aproximativ 100 de ofițeri au ”pieptănat” pădurea cu ajutorul forțelor speciale, elicopterelor și câinilor special antrenați, în timp ce căutarea a intrat astăzi în a doua zi. Poliția a avertizat locuitorii locali să rămână acasă, lansând în spațiul public mai multe fotografii cu suspectul în vârstă de 31 de ani.

Acesta are un arc cu săgeți, un cuțit și cel puțin o armă, fiind cunoscut de poliție pentru infracțiunile anterioare, inclusiv deținerea ilegală de arme de foc.

Poliția a spus că au fost informați, ieri dimineață, că un bărbat suspect ar fi dat târcoale unei colibe din pădure. Patru ofițeri trimiși la fața locului au declarat că suspectul a cooperat la început, dar apoi i-a amenințat, făcându-i pe ofițeri să predea armele înainte de a fugi, apoi luând armele de foc cu el.

În apartamentul său au fost găsite diverse arme și canistre cu benzină, precum și un mic spațiu (de antrenament) de tir în pod. Bărbatul ar fi locuit în mașina sa o perioadă, înainte de a se muta în coliba de la marginea pădurii.

Potrivit polițiștilor, el a petrecut un timp în închisoare pentru că și-a împușcat iubita cu un arc și o săgeată. Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că bărbatul se află într-o stare de „urgență psihiatrică” și nu ar trebui să fie abordat.

Publicitate