Rareș Bogdan îi sfătuiește pe românii care au probleme cu banii ”Să creadă în bunul Dumnezeu și să facă eforturi să creadă că lucrurile se pot schimba în bine”

România se confruntă cu probleme din punct de vedere financiar după pandemia de coronavirus, dar și în contextul izbucnirii războiului dintre Rusia și Ucraina.

Deși provine dintr-o familie înstărită, europarlamentarul liberal Rareş Bogdan afirmă că este o persoană cu picioarele pe pământ și că încearcă să îi ajute pe cei lipsiți de posibilități, notează romaniatv.net.

Guvernul caută soluții pentru a ține sub control această criză, iar Rareș Bogdan, ca reprezentant al autorităților, le-a oferit românilor care au probleme financiare un sfat. Ce le-a spus politicianul?

Ce îi sfătuiește Rareş Bogdan pe oamenii care au probleme cu banii? În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Rareș Bogdan a fost întrebat ce sfat le-ar da oamenilor săraci din România, care în prezent întâmpină dificultăți din cauza scumpirilor.

Omul politic a făcut trimitere la credință și i-a sfătuit pe români să aibă încredere în Dumnezeu și să nu își piardă speranța că lucrurile se pot schimba în bine.
Rareș Bogdan, despre victoria Giorgiei Meloni în Italia:

”Este un pericol real, pe care foarte mulți nu îl percep. Când se vor trezi cu balaurul la ușă vor înțelege”

„Să creadă în bunul Dumnezeu și să facă eforturi să creadă că lucrurile se pot schimba în bine. Eu sunt un om care ajută, ajut atât cât pot, mult mai mult decât vorbesc despre ajutor. Nu voi vorbi despre asta.

Inclusiv venind la dumneavoastră la emisiune am ajutat un om din Piața Victoriei, care a fost cu mine la demonstrații, care a primit, deși nu e un om bogat, trei familii, trei mame cu trei copii ucraineni și m-a sunat să îl sprijin. Îmi pare rău că nu am reușit săptămâna trecută, abia săptămâna asta.”, a spus Rareş Bogdan la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.