Regele huilei, atenționare pentru români: Nu mâncați grătar făcut cu cărbuni! E cancer direct! – VIDEO

Miron Cozma explică motivul pentru care e bine să nu mai faci nicodată grătar cu cărbuni. „Luceafărul Huilei” susţine că unui că unui cărbune îi trebuie cel puţin o sută de ani, perioadă de incubaţie, să nu afecteze sănătatea oamenilor.

Prezent la o astfel de activitate, alături de prieteni, fostul lider sindical a ţinut să facă o precizare de cărbunii care se folosesc pentru a se face focul la grătare.

Publicitate

Carbonul care ajunge în carne sau orice aliment de pe grătar poate duce la boli extrem de grave, chiar la cancer.

„Vreau să vă spun un lucru esenţial, minerul Cozma, dacă ţineţi la sănătatea voastră, minerul Cozma vă spune următorul lucru: să nu faceţi grătar cu cărbuni! Atenţie, huila are şase milioane de ani.

Cărbunelui care se vinde, cică, pentru grătar, îi trebuie cel puţin o sută de an, perioadă de incubaţie. Acela este carbon, care, intrând în carne, e cancer. Scuzaţi-mi expresia! Deci nu mâncaţi grătar cu cărbune, cu lemn, da!„, este mesajul lui Miron Cozma, postat pe reţelele sociale.

În vârstă de 68 de ani, „Luceafărul Huilei” şi-a găsit jumătatea după ce s-a despărțit cu scandal de Marinela Nițu în anul 2014, după 12 ani de relație. Chiar dacă îi merge foarte bine pe plan personal, preferă să îţi ţină iubita departe de lumina reflectoarelor.

Întregul material video îl puteți urmări mai jos:

Publicitate