Reglări de conturi în familie: o fină și-a lovit nașa în cap cu toporul!

O femeie de 64 ani a fost lovită la nivelul capului cu muchia unui topor de către fina sa, o femeie în vârstă de 40 ani, anunță IPJ Prahova.

Victima a fost preluată de ambulanță în stare gravă, in timp ce fina acesteia se află în custodia poliției.

La nivelul poliției, cele două femei nu erau cunoscute cu vreo stare conflictuală. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului, anunță polițiștii prahoveni.

Potrivit IPJ Prahova „la data de 21 mai, în jurul orei 8.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, din comuna Filipeștii de Pădure, cu privire la faptul că ar fi agresat pe cineva.

În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat în zona indicată, fiind identificată adresa în cauză. În interiorul locuinței a fost găsită o femeie, în vârstă de 64 de ani, care se afla în stare de inconștiență.

Totodată, în afara imobilului a fost depistată o femeie, în vârstă de 40 de ani, în stare de șoc, care a declarat polițiștilor că aceasta ar fi comis agresiunea.

Femeia, de 64 de ani, a fost preluată de un echipaj medical, fiind transportată la spital.

În cauză, polițiștii Serviciului Investigații Criminale continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor calificat”, anunță IPJ Prahova.