Restaurante aprovizionate cu duba care transportă cadavre de la morgă! (FOTO)

O dubă care transportă cadavre de la morga Spitalului Județean de Urgență Ploiești la firma de pompe funebre este folosită și pentru transportul alimentelor la mai multe restaurante de tip fast-food, potrivit ziarulincomod.ro.

În urma unei solicitări a ziarului Incomod, Spitalul Județean a confirmat că duba figurează în Registrul de evidență a accesului autovehiculelor în cadrul unității și a preluat cadavre de la morgă în datele 30 iulie 2021, 3 septembrie 2021, 17 noiembrie 2021 și 19 noiembrie 2021.

Într-o altă filmare trimisă de un cititor, același bărbat care descărca legume din dubă este văzut aranjând ceva într-un sicriu așezat pe jos în mijlocul străzii, în fața capelei mortuare și a aprozarului.

În imagini nu se vede clar dacă în sicriul deschis în stradă este și un cadavru, însă, este cert că aceeași persoană manevrează sicriul deschis pe trotuar, dar descărca și cartofi din dubă.

DSP a transmis că va face verificări pentru a se asigura că respectiva capelă respectă prevederile legale în momentul în care societatea va solicita autorizație.