Ritual mafiot: o fată atrage victima într-un loc ferit, descrie ce-i va face şi apoi loveşte brutal

Scene de groază la Tulcea. O elevă este snopită în bătaie de o altă fată, în miezul zilei. Agresoarea ar avea multe mai multe victime la activ şi acţionează ca în filmele cu mafioţi.

Atrage copiii într-un loc ferit, îi plimbă printre blocuri, le descrie ce le va face şi apoi îi loveşte brutal. E un ritual, spun copiii bătuţi, la care asistă şi alţi tineri, care filmează totul. Atenţie, imaginile au un puternic impact emoţional, informează observatornews.ro.

Primele scene din imaginile primite pe Fii Observator ne arată o întâlnire absolut obişnuită între adolescenţi. Doua fete se ţin de mână şi se plimbă prin cartier. Trei minute mai târziu, însă, rolurile personajelor devin evidente. O fată este victima şi cealaltă, călăul.

Ca în filmele cu mafioţi, agresoarea îşi conduce calm victima direct către locul în care vrea să o bată. O ameninţă şi îi povesteşte ce o aşteaptă. Apoi, agresoarea o trânteşte pe jos pe fată şi o loveşte cu picioarele.

Îi dă palme peste faţă şi pumni în cap până când cineva strigă la ea să se oprească. Totul ar face parte dintr-un ritual, așa cum îl numesc și alte victime. Reporterii Observator au obținut în exclusivitate mărturiile unei fete care a fost bătută în urmă cu doi ani de aceeaşi adolescentă. În același loc, într-o zonă numită „Bernabeu”.

Fată bătută: Le plimbă prin tot cartierul ăla și după aia le bate.
Reporter: Și ce înseamnă pentru ea ritualul ăsta?
Fată bătută: Ceva de onoare. Se simte bine când face chestia asta.

Mama unei alte victime: Am trimis-o la magazin. Copilul nici n-o cunoștea. Și a luat-o și a bătut-o. Noroc că era în cartier și s-a băgat un văr și niște femei care-și plimbau cățelul. A venit poliția, ei nu i-a dat amendă, nimic.

Bunica victimei: Pe unde le prinde, le bate.
Reporter: Întrebarea e dacă ați făcut plângere la poliție?
Bunica victimei: Nu eu, nu am făcut nimic.

Poliția din Tulcea a deschis o anchetă în acest caz, dar spun că nu au alte plângeri împotriva agresoarei. Adolescenţii din zonă povestesc că nu au curaj să meargă la Poliţie de teamă să nu fie bătuţi din nou de persoane din anturajul fetei.

Este din păcate al doilea caz din Tulcea de o violență rară între copiii. În ultima lună, imaginile cu fenomenul bullying curg pe Fii Observator, acolo unde vă invităm în continuare să ne spuneţi poveştile.

VIDEO poate fi urmărit aici