Român de 36 de ani, condamnat la închisoare pe viață în Italia, pentru viol și crimă

Cotidianul L’Occhio di Salerno, a scris ieri, 6 iulie, despre condamnarea unui român în vârstă de 36 de ani, la închisoare pe viață, pentru că în toamna anului 2014, la Battipaglia (Campania), a violat o tânără italiancă și l-a ucis în bătaie pe iubitul acesteia.

Faptele s-au petrecut în octombrie 2014, pe via Idrovora. Natalino Migliaro, de 30 de ani și Francesca, iubita acestuia, se aflau într-o mașină când au fost atacați de doi indivizi cu fețele acoperite. Fata a fost violată, în timp ce Natalino a fost bătut atât de tare de românul Ionuț Alexa încât, după două luni petrecute prin spitale și centre de reabilitare, a decedat.

Publicitate

Potrivit acuzațiilor, inițial acesta a avut intenția de a-i jefui pe cei doi, dar apoi a violat-o pe fată și l-a bătut pe tânăr cu o violență de nedescris. Ionuț Alexa a plecat de la locul faptei cu poșeta femeii și cu telefoanele celor două victime.

Conform rotalianul.com, românul nu era la prima faptă penală, el are antecedente penale pentru jaf şi exploatarea prostituţiei şi făcea parte dintr-o organizaţie care gestiona prostituţia pe litoralul dintre Salerno şi Eboli.

Publicitate