Român prins de poliția italiană în timp ce transporta în portbagaj șine de tramvai furate

Un conducător auto a fost arestat în urma unei infracțiuni rutiere spectaculoase, care a implicat traversarea unui semafor pe culoarea roșie și transportul ilegal al unui chintal de șine de tramvai în portbagajul său.

Potrivit autorităților, bărbatul în vârstă de 40 de ani, de origine română, a fost oprit de o patrulă de carabinieri după ce a ignorat semnificația culorii roșii a semaforului. La control, carabinierii au rămas șocați să descopere o cantitate impresionantă de materiale feroase în portbagajul mașinii sale.

Autoritățile au declanșat o anchetă intensă pentru a-l găsi pe hoț. Echipa din Aurisina a identificat un bărbat care corespundea descrierii făcute de carabinieri și l-au găsit călătorind confortabil într-un autobuz. După o verificare atentă, militarii au constatat că bărbatul era căutat în baza unui mandat de arestare emis de Procuratura din Milano.

Se pare că bărbatul avea de executat o pedeapsă de 6 luni de închisoare pentru primire de bunuri furate. Prin urmare, el a fost imediat arestat și dus la închisoarea Coroneo pentru executarea sentinței.

Publicitate