Româncă arestată după ce ar fi șantajat sentimental un manager de la televiziunea italiană RAI!

O româncă în vârstă de 30 de ani a fost arestată de autoritățile italiene, sub coordonarea Parchetului din Roma, în urma unui caz de șantaj care a șocat opinia publică.

Potrivit informațiilor furnizate de sursele locale, femeia a șantajat un manager în vârstă de 66 de ani, angajat la televiziunea publică RAI, solicitând o sumă de 100.000 de euro în schimbul tăcerii și a încetării amenințărilor.

Conform relatărilor din presa italiană, femeia ar fi folosit metode extrem de agresive pentru a-și atinge scopul. Inițial, ea l-ar fi insultat repetat pe bărbat și ar fi amenințat că îi va face rău pisicilor sale. Mai apoi, a încercat să obțină ajutorul lui, pretinzând că este ținta unei organizații criminale periculoase, afirmând: „Fă ceva, mafia vrea să mă omoare.”

Relația celor doi a început pe un site de întâlniri pentru adulți, și, într-un scurt timp, aceasta a evoluat într-o situație explozivă. După câteva întâlniri plătite care au avut loc într-un apartament din Labaro, bărbatul s-a îndrăgostit de femeie. Cu toate acestea, în timp, aceasta a început să facă cereri financiare din ce în ce mai absurde și amenințări mai grave.

Femeia a inventat diverse pretexte, inclusiv cerând o sumă semnificativă de bani pentru a organiza înmormântarea surorii sale, iar apoi a folosit amenințarea unei presupuse organizații criminale care ar dori să o ucidă pentru a-l speria pe bărbat și a-l forța să își deschidă portofelul.

Situația a escaladat atunci când tânăra a amenințat cu sinuciderea. În cele din urmă, bărbatul a decis să denunțe cazul autorităților. La data de 6 septembrie, femeia de 30 de ani a fost arestată de polițiștii de la secția de poliție Viminale. Judecătorul de instrucție a validat ulterior arestul acesteia.

Publicitate