Rudele regretatei Stela Popescu i-au scos mobila la vânzare pe internet!

Regretata actriță Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, în locuința sa din București, după ce a suferit un AVC. Toată averea ei a fost moștenită de Doina Maximilian, fiica ei adoptivă.

În urmă cu câteva zile, pe un site de vânzări la mâna a doua, a fost postat un anunț care le-a atras atenția fanilor regretatei actrițe. Se pare că rudele acesteia au scos la vânzare câteva obiecte din mobilierul ei, notează Gândul.ro.

Este vorba despre cinci scaune pe care Stela Popescu le ținea în living. Sunt din lemn masiv și sund adevărate opere de artă, perfecte pentru un împătimit al obiectelor vintage sau retro. Cele cinci scaune sunt listate la 990 de euro.

„Set de 5 scaune lemn masiv, sculptate în stil Chippendalle, restaurate și retapițate cu motive vegetale specifice și picioare de tigru la Bavaria Kulturhaus zona Universitate tradițiile naționale nu se pierd. Setul a aparținut regretatei artiste Stela Popescu”, se arată în descrierea anunțului de vânzare, postat pe internet, scrie Gândul.ro.