Sabotorii primarului Carabelea, în campanie electorală pentru un contracandidat! – FOTO

Angajații firmei care întârzie lucrările pe bulevardele Decebal și Traian au fost surprinși făcând campanie electorală pentru un contracandidat al primarului Carabelea în timpul programului de lucru, informează stiri-neamt.ro

Imaginile surprinse joi, 6 iunie, în cartierul Dărmănești, arată cum aceștia împart materiale electorale în timpul programului de lucru, în loc să își îndeplinească sarcinile pe șantierele abandonate.

Situația este considerată revoltătoare, având în vedere că lucrările trebuiau finalizate de mult timp. S-a speculat de nenumărate ori că firma respectivă întârzie premeditat lucrările, încercând să-l discrediteze pe primarul Carabelea.

Această teorie este susținută și de un sondaj efectuat la începutul lunii mai, în care 67,5% dintre respondenți considerau că lucrările din Piatra Neamț sunt sabotate deliberat.

Practicile acestei firme nu au trecut neobservate nici printre locuitorii orașului, care au exprimat indignare față de bătaia de joc la adresa lor. Autoritățile locale au promis că societatea în cauză va fi penalizată pentru nerespectarea termenelor asumate prin contract, ceea ce va îngreuna participarea acesteia la viitoarele licitații publice. Firma va primi un certificat negativ, afectându-i serios reputația și șansele de a obține noi contracte.

În timp ce competiția electorală se apropie de sfârșit, rămâne disprețul și frustrarea generate de aceste practici care frânează dezvoltarea municipiului Piatra Neamț.

Pietrenii vor avea ocazia să-și exprime dezaprobarea față de astfel de comportamente la urne, pe 9 iunie, sperând ca viitoarele proiecte de infrastructură să fie gestionate cu mai multă responsabilitate și respect față de comunitate.

Publicitate