Şantaj între două ieșence de la Medicină, colege la videochat: „Ştiu ce faci, dragă fată norocoasă…”

O tânără de 25 de ani a fost condamnată definitiv vineri, 9 octombrie, la 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare după ce a fost găsită vinovată de şantaj, scrie g4media.ro.

Iuliana A. este acuzată că ar fi comis faptele la începutul anului 2014, pe când era studentă la Universitatea de Medicină din Iaşi.

Publicitate

Atunci, o tânără din Iaşi, M.R., studentă şi ea, sesiza Poliţia că este şantajată de o persoană necunoscută, atât telefonic, cât şi de pe un cont facebook (care s-a dovedit a fi unul fals), obiectul şantajului fiind presupuse imagini indecente surprinse în timpul activităţii ei de videochat.

După ce au pus cap la cap acuzaţiile, oamenii legii au încurajat tânăra să intre în acest joc de şantaj, supravegheată de poliţişti, şi au efectuat un flagrant delict, prinzând-o astfel pe studenta şantajistă în timp ce primea 1.000 de lei de la victimă.

Iuliana A. a venit să ia banii cu un taxi, în zona Moara de Foc din Păcurari, a luat banii pe geamul maşinii fără a coborî, iar în timp ce număra bancnotele a fost săltată de oamenii legii. Atunci, fata a spus că nu are acte la ea şi a dat un alt nume, care exista în realitate, al unei colege.

Asta i-a făcut pe anchetatori să deschidă dosar penal pe numele unei alte tinere. După ce şi-au dat seama că au fost păcăliţi, poliţiştii au pus-o pe tânăra studentă la Medicină sub acuzare şi pentru fals.

Citește articolul integral pe Adevărul.ro

Publicitate