SC Troleibuzul își reia activitatea de marți. Se putea mai devreme, dar…

ACTUALIZARE:

În urma promisiunii Consiliului Județean că luni după-amiază, marți dimineață vom avea banii în cont pentru achitarea facturii și în urma negocierilor cu furnizorul de combustibil, sunt în măsură să anunț că de mâine, 5.10.2019, vom relua programul de transport în comun pe raza municipiului Piatra-Neamț și în comunele care fac parte din ADI Urbtrans. Ne cerem scuze călătorilor pentru situația creată astăzi și încercăm să facem tot ce depinde de noi ca asemenea situații să nu se mai repete. – transmite Troleibuzul

Publicitate

ȘTIREA INIȚIALĂ:

SC Troleibuzul SA anunță toți călătorii că începând cu data de 8 octombrie 2019, marți, se reia complet activitatea de transport în comun pe toate traseele pe care le deservește în 6 localități din Neamț.

Ieșirea din blocajul financiar s-a realizat cu ajutorul CJ Neamț împreună cu care se caută în continuare soluții pentru a se evita pe viitor astfel de blocaje în transportul în comun.anunță SC Troleibuzul SA.

Ce nu spun cei de la Troleibuzul, este că activitatea de transport în comun se putea relua de luni. Doar că cei din Consiliul Județean nu au semnat ordinul de plată pentru cei 300.000 de lei, bani care reprezintă diferențele de preț, o recalculare a compensației aferentă primului semestru al anului.

Acești bani au fost prevăzuți la rectificarea bugetară votată, conform CJ Neamț, pe 26 septembrie.

Cam ăsta e nivelul de interes din partea funcționarilor și al politicienilor pentru oamenii care au nevoie de transport în comun.

Publicitate