Scandalul „Cheile Bicazului”: Soroceanu îi amintește lui Lazăr că nu a făcut nimic cât a fost prefect (VIDEO)

După ce zilele trecute, fostul prefect și actualul prim-vicepreședinte al PNL Neamț, avocatul George Lazăr, a ieșit într-o postare pe Facebook și a acuzat autoritățile nemțene de dezinteres în cazul „Cheile Bicazului”, prefectul județului Neamț, Daniela Soroceanu, i-a răspuns într-o conferință de presă.

„(…) Între anii 2013-2014, avocatul George Lazăr care, paradoxal, era prefect la acel moment, nu a făcut decât acte procedurale și nimic altceva.

Publicitate

Dumnealui cunoștea procesul verbal constatat de către instanță și nu a luat nicio măsură.

Dacă el este mândru de non-combatul demonstrat nemțenii cu siguranță nu sunt.

Cum am putea să calificăm acum, din această perspectivă, declarația recentă a avocatului în cauză privind situația de pe urma căruia tragem ponoasele muncii sale.

(…) Și o ultimă precizare. Toți acei juriști, avocați, care au încercat să se cațere pe acest subiect transformându-l într-unul politic, au fost cel puțin inconștienți și îi asigur pe cei 571.755 de nemțeni – din păcate ar mai fi fost doi la număr dacă nu s-ar fi petrecut două evenimente tragice, unul în ianuarie 2014 și altul în decembrie 2018 – că nu se va întâmpla nimic cu teritoriul județului Neamț (…). – a declarat prefectul Daniela Soroceanu.

De remarcat, în discursul prefectului, pe lângă reacția față de ieșirea lui George Lazăr mai apar și două date interesante, cele două evenimente tragice care au avut loc în ianuarie 2014 și în decembrie 2018.

Singura legătură a subiectului cu cele două date poate fi … două accidente mortale despre care puteți citi aici:

Mai jos, capturi foto după mesajul avocatului George Lazăr:

Publicitate