Scene șocante: o femeie a murit după ce o cruce s-a prăbușit peste ea, în cimitir! – FOTO

O tragedie șocantă a avut loc astăzi în Cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca, unde o femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani și-a pierdut viața într-un mod tragic.

Scenele de groază s-au desfășurat în cimitirul local, unde o cruce masivă s-a prăbușit peste ea.

Evenimentul nefericit a avut loc în această dimineață, când femeia se afla în cimitir pentru o vizită la mormântul unui apropiat. Din motive încă necunoscute, crucea s-a desprins și a căzut peste ea, cauzând răniri grave. La scurt timp după producerea incidentului, pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au fost alertați și au sosit rapid la fața locului.

Cu toate eforturile depuse de către pompieri pentru a salva viața victimei, starea acesteia era deja extrem de gravă. După ce au reușit să o elibereze de sub cruce, evaluarea medicală a arătat că femeia prezenta leziuni incompatibile cu viața. Din păcate, medicii ajunși la fața locului au confirmat decesul său.

Autoritățile locale și poliția au început o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte în care s-a produs acest tragic accident. De asemenea, se vor lua în considerare măsurile de siguranță și întreținere a monumentelor funerare din cimitir pentru a preveni incidente similare în viitor.