SCHIMBARE RADICALĂ a ”călărețului” de la Iași. Are dosar penal și a părăsit casa primită din donații

În urmă cu trei luni, un tânăr de lângă Iași, impresiona o țară întreagă cu povestea tristă pe care o trăia. Pentru că nu avea bani să meargă cu mijloacele de transport, s-a dus călare la maternitate ca să își vadă soția și copilul nou-născut. 

Cătălin Moroșanu, impresionat de povestea de viață a lui Sergiu, a demarat atunci o strângere de fonduri pentru tânăr, ca să-i facă rost de o casă în care să se mute cu familia. După câteva zile, Moroșanu a adunat 37.000 de euro, cu care i-a cumpărat lui Sergiu o casă în Miroslava, în apropiere de Iași.

Publicitate

Între timp, viața tânărului s-a schimbat. După ce s-a văzut la casa lui, Sergiu a ajuns să fie anchetat penal.

Pe 13 mai, a fost oprit în trafic. Conducea un autoturism Volkswagen Golf, însă fără să aibă permis, potrivit publicației bzi.ro, preluat de digisport.ro.

Polițiștii ieșeni au oprit, pentru un control, un autoturism condus de un tânăr. În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt, a declarat Anca Vîjiac, purtătoarea de cuvânt de la IPJ Iași.

Potrivit aceleiași publicații, Sergiu Ciobotariu este de negăsit în această perioadă. Are toate telefoanele închise, iar la casa cumpărată de Cătălin Moroșanu nu pare să mai locuiască nimeni.

Vecinii săi nu l-au mai văzut de trei săptămâni. Nu mai este chiar același Sergiu. Avea, la un moment dat, un Golf în curte, iar mai apoi am văzut un Range Rover. Nu știu ce s-a întâmplat cu el și unde a plecat, a povestit unul dintre vecini.

Până când să devină faimos, ”călărețul” Sergiu lucra cu ziua. După ce a primit o casă cadou, tânărul era recunoscător și promitea că va face totul pentru bunăstarea familiei sale.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, care au donat ca să pot să-mi iau căsuța. Vreau să le ofer un viitor mai bun copiilor mei. Vreau să aibă ce n-am eu, să învețe carte. Acum trăim altă viață. Le doresc sănătate celor care m-au ajutat și le transmit mii de mulțumiri, spunea atunci Sergiu Ciobotariu.

Publicitate