Se cer 30.000 euro pe o garsonieră de 16 mp! „Lași calculatorul pornit și n-ai nevoie de centrală” – FOTO

O nouă situație bizară zguduie piața imobiliară din Cluj-Napoca, oraș cunoscut pentru prețurile exorbitante ale apartamentelor.

După ce anul trecut a făcut senzație o garsonieră de doar 11 metri pătrați, vândută cu 37.000 de euro, acum atenția este atrasă de o garsonieră de 16 metri pătrați, care este scosă la vânzare pentru „doar” 30.000 de euro.

Publicitate

Anunțul provocator a stârnit o avalanșă de reacții amestecate pe internet, cu internauții împărțiți între râs și dezgust. Unii au comparat spațiul mic al garsonierei cu un coteț pentru găini, subliniind absurdul situației.

Cu toate că garsoniera se află într-o clădire cu 4 etaje, dispune de un dormitor, o bucătărie la parterul clădirii, un hol, o baie și chiar un beci de aproximativ 10 metri pătrați. Anunțul menționează că proprietatea este utilată și mobilată și este situată în apropierea mijloacelor de transport în comun și a altor puncte de interes.

Internauții s-au grăbit să facă pe Reddit fel de fel de glume pe seama anunțului. Postarea a strâns sute de comentarii. „Bunica lângă Cluj are pentru găini un coteț mai mare decât cotețul asta din postare”, spune un utilizator al platformei online. „Lași calculatorul pornit și n-ai nevoie de centrală”, glumește altcineva.

„Dacă ai peste 50 kg nu îți permiți să trăiești aici”, se arată într-un comentariu, ridiculizând spațiile extrem de înguste, în special din bucătărie și baie. „Dacă intră un țânțar la baie trebuie să stai la rând”, râde altcineva. Mulți se arată revoltați: „O mizerie, simt că mă sufoc dar uitându-mă la poze”.

Această garsonieră extrem de mică și prețul cerut pentru ea aduc în prim-plan problema prețurilor imobiliare din Cluj-Napoca, care pot părea din ce în ce mai greu de justificat pentru mulți.

Publicitate