Se construiește cel mai mare parc de distracții din România! Investiție de 6 milioane de euro

Un nou proiect ambițios este în curs de dezvoltare în România, pe teritoriul județului Covasna. Cel mai mare parc de distracții din țară urmează să fie construit la aproximativ 4 kilometri distanță de orașul Sfântu Gheorghe, conform anunțului făcut de Transilvania365.

Parcul se va întinde pe o suprafață impresionantă de 37 de hectare și va fi realizat de către HCR SRL, compania care administrează și celebrul „Dino Parc” din Râșnov.

Publicitate

Dacă „Dino Parc” se remarcă prin tematica sa legată de dinozauri, noul parc de distracții din Sfântu Gheorghe va aduce în prim-plan universul dragonilor. Conceptul parcului va fi axat pe distracția în familie, cu accent deosebit pe activitățile pentru copii, similar cu experiența oferită de Dino Parc din Râșnov.

Proiectul este conceput de o echipă de arhitecți români și presupune o investiție estimată la aproximativ 6 milioane de euro. Construcția efectivă va începe în 2024 și se estimează că va dura cel mult un an, astfel că parcul și-ar putea deschide porțile pentru vizitatori în 2025.

„Venim cu un concept unic, care nu a fost preluat de nicăieri, fiind singurul de acest gen din România și, din câte știu, și din Europa. Parcul se va afla într-o locație pitorească, între două dealuri, la doar 4 kilometri de municipiul Sfântu Gheorghe. Sperăm să începem construcția anul viitor și să finalizăm proiectul până în 2025”, a declarat Adrian Apostu, fondatorul Dino Parc Râșnov.

Noul parc de distracții va aduce o atracție turistică semnificativă în zona Covasna și va oferi o experiență inedită pentru vizitatori, cu activități și amenajări tematice legate de dragoni. Acest proiect reprezintă o nouă dovadă a potențialului turistic al României și a dorinței de a crea destinații deosebite pentru toți iubitorii de aventură și distracție.

Publicitate