Și-a înjunghiat soțul, după ce nu s-a recunoscut în pozele mai vechi şi a crezut că e amanta

O femeie din Mexic şi-a înjunghiat soţul deoarece credea că acesta are o amantă. Soţia văzuse mai multe fotografii în telefonul bărbatului, însă nu a realizat că în pozele respective erau chiar ei, doar că în tinereţe. Ea urmează să răspundă în faţa instanţei pentru fapta sa.

O soție a recurs la un gest violent, după ce a crezut că partenerul ei o înşală. Aceasta găsise mai multe poze în telefonul bărbatului, ca atare a tras concluzie că în fotografii este vorba despre amanta acestuia, conform observatornews.ro.

Cuprinsă de furie, ea nu a mai fost atentă la explicaţiile omului şi nici nu a mai avut luciditatea de a vedea că în fotografiile respective era vorba chiar despre ea. Potrivit rapoartelor poliţiei locale, pozele erau din tinereţe.

În timp ce încerca să vorbească cu aceasta, femeia a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat de mai multe ori partenerul. Din fericire, rănile provocate nu i-au pus viaţa în pericol, aşa că omul a reuşit să îi ia din mâini cuţitul. Incidentul a avut loc în Mexic.

Polițiștii au ajuns la fața locului, după ce vecinii au auzit țipete și zgomote puternice provenite din casa celor doi. Femeia a fost arestată pentru fapta sa. Aceasta urmează să se prezinte în faţa instanţei pentru a răspunde acuzaţiilor care i-au fost aduse.