Și-a ucis soţia, apoi a postat imaginea la secţiunea ”Story”, pe Facebook!

O tragedie fără margini a zguduit comunitatea din Bistrița, după ce un bărbat în vârstă de 34 de ani este suspectat că și-a ucis soția într-un mod șocant și apoi a postat fotografia cadavrului pe secțiunea „Story” a platformei Facebook.

Potrivit autorităților, crima a avut loc în locuința cuplului sâmbătă, iar unul dintre vecinii familiei, șocat de imaginea distribuită pe rețeaua de socializare, a alertat imediat poliția. În momentul comiterii crimei, cei doi copii ai cuplului, cu vârste de cinci și opt ani, se aflau în locuință.

Publicitate

Suspectul, găsit de anchetatori cu leziuni în zona gâtului și a abdomenului, nu a putut fi audiat imediat deoarece a fost transportat de urgență la spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Se presupune că bărbatul a încercat să se automutileze după comiterea crimei.

Reprezentanți ai Parchetului pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud au declarat că suspectul ar fi fotografiat cadavrul soției și ar fi distribuit imaginea pe platforma de socializare Facebook. Când poliția a ajuns la locuința familiei, femeia în vârstă de 33 de ani era deja decedată.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili motivele exacte ale tragediei și dacă există circumstanțe care să explice gestul șocant al suspectului. Cei doi copii ai cuplului au fost preluați de către autorități și sunt acum sub protecția statului. Comunitatea locală este șocată și tulburată de această tragedie care a avut loc în prezența celor doi copii mici.

Publicitate