Șmecheria costă scump! Mașină scoasă de pe plajă cu escavatorul după ce a rămas împotmolită

Şoferul din Bucureşti care şi-a parcat maşina pe plaja din Saturn nu a mai putut să o mute. După ce a fost amendat de poliţie, şoferul a avut nevoie de ajutorul unui excavator pentru a-şi scoate maşina din nisip.

Un şofer din Bucureşti, cu un Volkswagen Passat cu numere roşii, a fost surprins pe plaja din Saturn, la doar câţiva metri de apa mării, printre prosoape de plajă şi sezlonguri. Oamenii au chemat poliţia, iar şoferul de 43 de ani a fost amendat. Însă acesta nu a mai putut să îşi mute maşina.

A fost nevoie de intervenţia unui excavator pentru a-i tracta maşina dintre cearşafurile şi sezlongurile oamenilor. Pe filmul „intervenţiei” chiar se aude un turist care strigă „cearşaful meu!”, după ce maşina tractată şi, aparent, cu frâna pusă a prins sub roţi cearşaful omului.

Intervenţia a durat mai multe zeci de minute, timp în care oamenii s-au adunat pe margine ca la spectacol.

Potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative din cadrul MAI şi a utilajelor de întreţinere a plajelor.

„În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, a anunţat poliţia.