ȘOCANT! Doi copii își bat propria mamă, cu parul, totul sub supravegherea tatălui (VIDEO)

O filmare în care doi copii bat o femeie a stârnit un adevărat scandal în mediul online. Asta pentru că se crede că femeie este chiar mama celor doi.

Ba mai mult, minorii ar fi fost îndemnați să-și bată mama de propriul tată. La un moment dat un copil îi cere celui care filmează să ducă un par și îi spune „tată”.

Unul dintre copii foloseste un lemn foarte gros si puternic lovind-o pe femeie de cateva ori in cap fara sa le pese sau sa aiba urme de remuscari, din contra sunt foarte amuzati de ceea ce se petrece, informează stiripesurse.ro.

La un moment dat femeia este lovită cu parul în cap și începe să plângă, iar apoi copilul schimbă parul cu o nuia și o lovește peste față.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugesti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara de 26 ianuarie, o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Jitia, ar fi fost lovită de către concubinul său, un bărbat de 50 de ani.

Poliţiştii s-au deplasat acolo împreună cu reprezentanţii DGASPC Vrancea, iar din cercetările preliminare a reieşit că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul i-ar fi instigat şi pe cei doi copii ai săi, de 8, respectiv 11 ani, să exercite acte de violenţă asupra femeii.

În urma verificărilor, copiii şi mama acestora au fost internaţi într-un centru maternal.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru violenţa în familie, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, magistraţii au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.