Șocant! O clarvăzătoare nu și-a prezis dosarul penal care i s-a făcut după ce a înșelat un bărbat

O clarvăzătoare este urmărită penal după ce ar fi înșelat un bărbat din Caraș-Severin cu 3.200 de lei. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare, iar bărbatul ar fi plătit suma în mai multe tranșe, informează Antena3.ro.

„Clarvăzătoarea nu a reușit nici măcar să prezică viitorul clientului său. Tocmai de aceea, acesta a depus plângere la poliție pentru o faptă pe care această femeie a comis-o în perioada 2020, pentru că atunci a cunoscut-o bărbatul de 45 de ani din Caraș-Severin pe clarvăzătoare, pe o rețea de socializare.

Au vorbit în privat, iar aceasta a reușit să îl convingă să-i trimită sume importante de bani. În total 3.200 de lei.

Îi promitea că îl ajută să aibă noroc de bani, noroc în dragoste și multe altele. Nimic din toate astea nu s-a întâmplat. Bărbatul a decis într-un final să depună plângere la poliție.

Polițiștii au întocmit un dosar pe numele acestei femei și atrag atenția că sunt foarte multe astfel de ca capcane pe rețelele de socializare”, a transmis corespondentul Antena 3 Loredana Chimoiu.

„În cursul anului 2020, acesta ar fi trimis banii în mai multe tranșe în contul unei persoane pe care ar fi cunoscut-o pe o rețea de socializare, persoană care se recomanda a fi clarvăzătoare și tămăduitoare, oferind servicii de acest gen, contra cost.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune și continuă cercetările în vederea identificării autorului, tragerii la răspundere penală a acesteia și recuperării prejudiciului“, informează Poliția județului, precizând că, „deși trăim în secolul al XXI-lea, metoda «ghicitului» încă își găsește, sporadic, succesul în rândul unora dintre noi.

Dacă celelalte moduri de operare vizează vârstnicii, metoda «ghicitului» face victime în rândul persoanelor tinere, de obicei, de sex feminin. (…) Atragem atenția cetățenilor să nu dea curs ofertei așa-zișilor ghicitori sau clarvăzători, indiferent cât de tentați sunteți să vă satisfaceți curiozitatea cu privire la capacitățile lor supranaturale“.