ȘOCANT! Un adolescent a intrat cu arma în liceu și și-a amenințat iubita

Un tânăr de 18 ani, din orașul Cisnădie, județul Sibiu, a fost reținut după ce și-a amenințat cu arma iubita, în liceu. Băiatul a fugit și a aruncat arma într-un râu, iar acum autoritățile încearcă să o găsească.

Băiatul care și-a amenințat iubita în clasă, la Liceul din Cisnădie, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii chemați de un cadru didactic, Ulterior, instanța a dispus aplicare măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile, notează stiripesurse.ro.

Un cadru didactic a sunat la 112 și a sesizat că, miercuri, în jurul orei 08:35, tânărul de 18 ani ar fi intrat într-una din sălile de clasă având în mână o armă aparent neletală, amenințând cu acte de violență o elevă. Tânărul a părăsit imediat clasa, însă la scurt timp după sesizare a fost identificat de către polițiști și condus la sediul Poliției Orașului Cisnădie”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Arma cu care ar fi amenințat victima nu a fost găsită asupra tânărului, acesta declarând că a aruncat-o în albia unui râu.

El a spus că era, de fapt, un pistol de tip airsoft cu bile din plastic.

Pistolul a fost căutat în albia pârâului Valea Argintului de către polițiști și o grupă de pompieri din cadrul SVSU Cisnădie însă nu a fost găsit având în vedere şi debitul mărit al pârâului ca urmare a precipitaţiilor căzute în ultima perioadă”, a mai spus Welter.

Deși băiatul le-a spus oamenilor legii că eleva era iubita sa, tânăra neagă acest lucru. Cercetările în acest dosar continuă.