Şofer încătușat și dus la secție după ce a refuzat să părăsească coada de la McDonald’s! – VIDEO

Un incident deranjant a avut loc în centrul municipiului Suceava în prima zi a anului 2024, când un tânăr de 21 de ani, din Vicovu de Jos, a fost încătușat de către forțele de poliție din cauza refuzului său de a părăsi coada de mașini de la un fast-food.

Consecințele comportamentului său neadecvat au fost multiple și sancțiunile aplicate au fost extrem de serioase.

Publicitate

Evenimentul a avut loc în cursul serii, când coada de mașini a serviciului drive-in a depășit spațiul de parcare al unității comerciale, ocupând astfel prima bandă a bulevardului și perturbând fluxul rutier din zona centrală a orașului. Întrucât situația a devenit critică pentru trafic, un echipaj de poliție a intervenit pentru a restabili normalitatea în zonă.

Un tânăr aflat la volanul unui autoturism Mercedes, cu numere provizorii, a refuzat repetatele solicitări ale polițiștilor de a elibera banda de circulație, insistând că dorește să aștepte pentru a-și face comanda la fast-food.

Cu toate avertismentele, individul a refuzat să coopereze, determinând forțele de poliție să acționeze pentru a restabili ordinea și a debloca traficul.

Polițiștii au fost nevoiți să recurgă la forță, l-au imobilizat și încătușat pe tânăr, ulterior fiind condus la sediul poliției. Ca urmare a comportamentului său, acesta a primit amenzi contravenționale în valoare totală de 5.945 de lei, pentru multiple abateri, inclusiv blocarea intersecției și refuzul de a respecta indicațiile polițiștilor.

În plus, permisul de conducere al tânărului a fost suspendat pe o perioadă de 30 de zile pentru „nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu”.

Publicitate