Spital evacuat după ce un bătrân a venit la Urgențe cu un obuz în partea… dorsală!

Un spital din Toulon, Franța, a fost evacuat parțial în urma unui incident incredibil, în care un bărbat în vârstă de 88 de ani a ajuns la secția de Urgențe cu un proiectil din Primul Război Mondial înfipt în rect.

Bărbatul, fost director de bancă până în 2007, a solicitat ajutorul medical sâmbătă seara, declanșând o reacție de urgență la spital.

Publicitate

În urma examinării, pirotehniștii au concluzionat că proiectilul de artilerie, având o lungime de opt centimetri și o lățime de peste doi centimetri, prezenta un risc scăzut de explozie în interiorul pacientului.

Un purtător de cuvânt al Spitalului Sainte Musse a declarat: „A trebuit să gestionăm riscul într-un cadru reactiv. Am luat toate măsurile de precauție.” Incidentul a determinat intervenția echipei de dezamorsare a bombelor, evacuarea secțiilor de urgențe pentru adulți și pediatrie, precum și devierea fluxului de urgențe primite.

După clarificarea situației de către geniștii specializați, medicii au început procedura delicată de înlăturare a proiectilului din rectul bărbatului.

Se presupune că acesta a introdus obiectul în scopuri se.xuale, ceea ce a stârnit uimirea personalului medical. Unul dintre medici a comentat: „Un măr, un mango sau chiar un tub de spumă de ras, suntem obișnuiți să găsim obiecte neobișnuite inserate acolo unde nu ar trebui să fie. Dar un proiectil? Niciodată!”

sursa: stirileptotv.ro

Publicitate