Sportisimo a deschis primul magazin din Piatra-Neamț, la Galleria Mall (FOTO)

Cel mai nou magazin Sportisimo din România s-a deschis, astăzi, în incinta centrului comercial Galleria din Piatra-Neamț.

Noul magazin are o suprafață de 415 metri pătrați și un număr de șapte angajați.

Cu ocazia deschiderii noului magazin din Piatra-Neamț, clienții nemțeni vor beneficia de oferte speciale și vor avea ocazia să achiziționeze mărci internaționale de top la prețuri competitive.

Astăzi este o zi foarte importantă pentru noi. Este a patra deschidere din acest an și suntem foarte impresionați pentru că am reușit să aducem pentru clientul din Piatra-Neamț o gamă variată de branduri și de articole sportive.

Foarte important în ziua de azi și după pandemie este să ne păstrăm sănătatea și să avem o gamă variată pentru toți cei care vor să practice sportul și să aibă o viață sănătoasă.

Ce am adus pentru clientul din Piatra-Neamț este marcă de calitate cu preț accesibil pentru oricine. – ne-a declarat Petru Andronic, director general al Sportisimo România

Potrivit acestuia, clienții sunt mulțumiți prin varietatea articolelor și prețurilor pentru diferitele necesități.

Magazinul se adresează atât sportivilor cu experiență cât și pentru cei care vor pur și simplu să fie îmbrăcați sportiv pentru orice zi.” – a mai precizat directorul Sportisimo.

Sportisimo, liderul pieței din Cehia și Slovacia în domeniul articolelor sportive, a deschis în perioada pandemiei de Covid-19 nu mai puțin de opt magazine noi în România și are în plan deschiderea a încă trei până la finalul anului.

În acest moment, compania deține aproximativ 190 de magazine în Europa, dintre care 104 sunt în Cehia, 46 în Slovacia, 2 în Ungaria și 2 în Bulgaria.

Totodată, Sportisimo este prezent și în zona digitală cu e-shopul care este activ și pe piața din România.

În această perioadă, rețeaua națională a magazinelor Sportisimo oferă toate măsurile de protecție și prevenție împotriva Covid-19 necesare.