Sportisimo Piatra-Neamț, magazinul cu numărul 37 din România

Sportisimo, retailer sportiv multibrand și multisport, continuă să investească în România și deschide magazinul cu numărul 37 din țara noastră în Piatra Neamț.

Situat pe Strada Plăieșului nr. 2 în incinta centrului comercial Galleria, cel mai nou magazin Sportisimo are o suprafață de 415 metri pătrați și șapte angajați .

Sportisimo, liderul pieței din Cehia și Slovacia în domeniul articolelor sportive, a deschis în perioada pandemiei de Covid-19 nu mai puțin de opt magazine noi în România și are în plan deschiderea a încă trei până la finalul anului.

Ne bucurăm că cea de-a patra deschidere de anul acesta are loc în Piatra Neamț. Magazinul din centrul comercial Galleria vine cu o ofertă impresionantă de mărci internaționale la prețuri accesibile pentru clienții nemțeni. Ne adresăm atât sportivilor experimentați, cât și celor care doar preferă încălțăminte și îmbrăcăminte confortabilăa declarat Petru Andronic, Country Manager Sportisimo Romania.

Cu ocazia deschiderii noului magazin din Piatra Neamț, clienții nemțeni vor beneficia de oferte speciale și vor avea ocazia să achiziționeze mărci internaționale de top la prețuri competitive.

Programul de lucru va începe de la 10:00 și până la 21:00, de luni până duminica.

În acest moment, compania deține aproximativ 190 de magazine în Europa, dintre care 104 sunt în Cehia, 46 în Slovacia, 2 în Ungaria și 2 în Bulgaria. Totodată, Sportisimo este prezent și în zona digitală cu e-shopul care este activ și pe piața din România.

În această perioadă, rețeaua națională a magazinelor Sportisimo oferă toate măsurile de protecție și prevenție împotriva Covid-19 necesare.