Stailer dispune acum și de aplicație!

Faci programări la salonul preferat, le repeți și le modifici oricând din contul tău

Revoluționarea programărilor la salon a venit din partea echipei Stailer. Platforma a adus confortul programărilor în casele noastre, prin oferirea prilejului de a ne progama oricând și de oriunde. Ușurința cu care se utilizează platforma și aplicația a adus Stailer în topul preferințelor clienților. Astăzi aplicația este disponibilă în App Store, Google Play și App Gallery!

Rapid și gratuit poți descoperi unele dintre cele mai bune saloane din zona ta

Stiliști și saloane de înfrumusețare și întreținere corporală au ajuns pe această plaformă, pentru ca noii clienți să se poată programa mai ușor. Fie că vei deveni un client nou la un anumit salon sau ai mai fost deja și vrei doar să te programezi comod și rapid, în ambele cazuri vei avea parte de cele mai bune condiții de utilizare. 

Interfața aplicației oferă o experiență plăcută și posibilitatea de a te programa în cel mai scurt timp. Înainte de a face un pas către un alt salon, vizualizează mai întâi imagini, prețuri și alte informații. Fiecare salon dispune de detalii referitoare la lucrările efectuate, ce servicii mai sunt oferite, care este timpul de finalizare al serviciului, prețurile salonului, imagini din interior, locație și recenzii. Toate recenziile sunt verificate. Aplicația îți permite la rândul tău să oferi o părere sinceră despre salonul frecventat. 

Prima pagină a aplicației te îndrumă către efectuarea programărilor

Însă poți căuta saloane și stiliști fără să te programezi. Ai tot timpul din lume la dispoziție pentru alegerea salonului potrivit, nefiind condiționat de efectuarea programărilor. În plus, dacă urmărești un anumit salon și locurile disponibile, îți poți rezerva locul înaintea celor care obișnuiesc să sune sau să meargă la salon pentru programare.

Descoperă beneficiile platformei și instaleaza aplicatia Stailer! Dacă ai un smartphone sau o tabletă te poți bucura de avantajele acestei aplicații. Economisești timp, vezi alte saloane și te programezi oricând dorești. Tot din aplicație, respectiv contul tău poți seta remindere privind programarea. Secțiunea “Următoarea programare” conține informații despre ziua, ora și locația programării, cât și tipul serviciului dorit. De acolo vei putea accesa reminder pentru programare. 

Anulezi programarea și o reprogramezi oricând ai nevoie

Se poate întâmpla orice și să nu mai poți ajunge la salon. Fără să mai fie necesar să suni stilistul sau recepția salonului, fără să trebuiască să treci pe acolo pentru a anunța, direct de pe telefon anulezi programarea. Din contul tău Stailer o poți trece la o altă oră sau zi, în funcție de locurile disponibile. Momentul convenabil ție poate corespunde cu locurile libere de la salonul dorit. 

Serviciile pot fi accesate atât de doamne, cât și de către domni. Pentru fiecare gen în parte sunt disponibile alte servicii și puteți beneficia împreună de un moment de relaxare. Cum? Prin programarea la un salon ce oferă servicii de înfrumusețare pentru femei și bărbați. De asemenea, vă veți putea programa unul pe celălalt, făcând astfel o surpriză plăcută pentru persoana iubită. 

Contact: [email protected]