Statul, îngenunchiat! Membru al clanului Duduianu, pus de PNL șef la o companie de stat

Unul dintre membrii clanului Duduianu a primit un loc în consiliul de administrație al Romfilatelia. Silviu Mototolea este vărul văduvei lui Emi Pian, al cărei nume de familie a fost preluat fostul lider interlop, asasinat de curând, relatează gandul.info.

Silviu Mototolea a intrat în familia temuților Duduieni încă de acum ani buni, de când verișoara lui primară s-a căsătorot cu Florin Duduianu, zis Emi, fiul del mare al celebrului Nicolae Duduianu, zis Pian. Ulterior, Emi a preluat numele de familie al soției sale din cauza problemelor pe care le avea în străinătate, srie stiripesurse.ro.

În paralel, vărul soției sale a intrat în politică, mai ales că aceata este și nepotul lui Marin Mototolea, primar al comunei giurgiuvene Valea Dragului. Și acesta este certat cu legea, în condițiile în care a fost reținut recent de procurorii DNA într-un dosar cunoscut în presă sub numele de „Mită la Serviciul Parmise Giurgiu”, alături de șeful instituției, Dumitru Văduva, mai notează sursa citată.

Nepotul primarului a fost numit, la data se 27 ianurie, anul acesta, membru în consiliul de administrație al fabricii de timbre Romfilatelia. Silviu Mototolea apare și pe pagina de Facebook a PNL Sector 4, într-o imagine de la o acțiune electorală din 6 iulie 2020.

Publicitate