Ștefan Mandachi, în mijlocul unui scandal după ce un elev a murit în timpul banchetului de clasa a VIII-a!

La sfârșitul săptămânii trecute, întreaga comunitate suceveană a fost cutremurată de moartea lui Flavius, elevul de clasa a VIII-a. Acesta și-a pierdut viața în timp ce se afla la banchetul de absolvire (vezi aici).

Conform medicilor, băiatul de 14 ani ar fi decedat din cauza problemelor de sănătate pe care le avea, în special fiind vorba despre epilepsie, notează glasulsucevei.ro.

Tudor, cel mai bun prieten de-al lui Flavius, în încercarea de a găsi o explicație cu privire la pierderea prematură a acestuia, a considerat că modul în care a fost amenajată sala de nunți din complexul Mandachi reprezintă o cauză a decesului.

Această ipoteză este foarte greu de luat în calcul, însă anchetatorii vor stabili în zilele următoare cauzele exacte ale morții lui Flavius.

Supărat de pierderea dureroasă pe care o are, Tudor l-a abordat pe Instagram și i-a transmis următoarele cuvinte: „Era cel mai bun prieten al meu. Dacă calculai mai bine sala aia ca să fie mai mult aer putea să fie încă în viață. O parte din vină îți aparține ție”.

Ștefan Mandachi se pare că a avut o reacție dură, care l-a jignit pe Tudor: „Marș mă jegule”.

Discuția dintre cei doi a devenit virală pe rețelele de socializare, dar și în presa locală, tinerii din Suceava distribuind masiv imaginea pusă la poveste de către Tudor.