Studiu recent al oamenilor de știință: Ce spune dimensiunea sânilor despre inteligența unei femei

Cercetătorii de la Universitatea din Chicago au dezvăluit noi descoperiri în legătură cu femeile cu sânii mari. Un studiu efectuat în 2014 a arătat că aceste femei ar putea avea un nivel de inteligență mai ridicat decât celelalte.

Participantele la studiu, în număr de 1.200, au fost grupate în funcție de dimensiunea sânilor și evaluate prin intermediul unui test de inteligență (IQ).

Rezultatele studiului au arătat că femeile cu sânii mari au obținut, în medie, un scor cu zece puncte mai mare decât celelalte grupuri. Cu toate acestea, studiul nu a oferit speculații despre motivele pentru care femeile cu sânii mari au obținut scoruri mai mari.

Este important de menționat că femeile cu sânii mari se confruntă adesea cu stigmatizarea și etichetarea negativă în societate. Deși există un stereotip conform căruia aceste femei ar fi mai puțin inteligente și orientate exclusiv spre aspectul sexual, cercetarea aduce în discuție alte aspecte. Studiul s-a concentrat pe prezentarea informațiilor, fără a investiga în profunzime motivele sau corelațiile dintre dimensiunea sânilor și nivelul de inteligență.

Pe lângă acest studiu, cercetătorii au analizat și alte aspecte, cum ar fi lungimea degetului inelar și comportamentul se.xual. Se crede că alte trăsături fizice pot oferi indicii despre anumite caracteristici de personalitate. De exemplu, studiile anterioare au sugerat că degetele inelar mai lungi sunt asociate cu niveluri mai mari de testosteron și comportament sexual.

În plus, studiile au indicat că aspecte precum culoarea părului și dimensiunea feselor pot avea implicații în ceea ce privește sănătatea și fertilitatea femeilor. De exemplu, se crede că femeile cu picioare mai lungi prezintă un risc redus de a dezvolta diabet, iar femeile cu fese mai mari ar putea avea copii cu un potențial cognitiv mai mare.

Experții au observat că femeile blonde se bucură de o viață se.xuală mai activă, în timp ce brunetele au câștiguri financiare mai mari. Conform cercetărilor, femeile care își vopseau părul blond dobândeau o încredere sporită și o excitare se.xuală mai intensă, însă aceste avantaje nu se reflectau întotdeauna în relații de lungă durată.

Psihologii de la Universitatea Nottingham Trent au intervievat 200 de femei în legătură cu comportamentul lor înainte și după schimbarea culorii părului în blond, constatând că acestea se simțeau mai încrezătoare, mai puțin inhibate și mai excitate se.xual după vopsirea părului în nuanțe blonde.

sursa: stiripesurse.ro

Publicitate