Suma incredibilă de bani pe care o cere un român pentru o mașină cu 900.000 km!

Un anunț postat pe o platformă de socializare a stârnit numeroase controverse și discuții aprinse în mediul online. Un bărbat din România a decis să-și vândă mașina second-hand, un Volkswagen Passat fabricat în 2011, cu un kilometraj impresionant de 930.000 de kilometri, la o sumă considerată de mulți drept exagerată.

Anunțul, distribuit de un utilizator pe Reddit, a devenit rapid viral. În descriere, vânzătorul recunoaște sincer că mașina are diverse probleme, inclusiv un zgomot ciudat care apare în timpul condusului. Cu toate acestea, bărbatul solicită 4.250 de euro pentru autoturismul său.

„Vând Volkswagen Passat fabricată în 2011. 930.000 km. Mașina merge, frânează. Din păcate, nu mai are toată puterea pe care o avea cândva. Se aude un zgomot când conduci, probabil vreun rulment”, este o parte din anunțul publicat pe site-ul OLX.

Anunțul a atras rapid atenția pasionaților de mașini și utilizatorilor platformei Reddit, generând un val de comentarii. Unii s-au amuzat copios, în timp ce alții au criticat prețul cerut, considerându-l nerealist.

„Merită banii. Dacă a rezistat atât înseamnă că a avut grijă de ea”, a comentat un utilizator. Un altul a adăugat ironic: „La ce scrie acolo, pentru ce cere 4.250 de euro pe ea? Ne-am pierdut mințile”.

„Arată mai bine decât multe mașini cu km aia «magici» de 190.000”.
„A mers până la Lună și înapoi, și a făcut înconjurul Pământului”.
„Nu știți voi, soția sa e de pe Marte și mai face naveta din când în când…”.

În ciuda prețului cerut, unii utilizatori au apreciat sinceritatea vânzătorului în ceea ce privește starea reală a mașinii, considerând că este mai bine să știe exact la ce să se aștepte. Alții au sugerat că prețul ar putea fi negociabil, dată fiind starea vehiculului și kilometrajul foarte mare.

sursa: soferidinromania.ro

Publicitate