Super curaj! Doi ieșeni, soț și soție, vindeau canabis de acasă. Acum sunt arestați!

O familie din Iași a făcut trafic cu cannabis. Soțul și soția vindeau drogurile de acasă după ce le aduceau din străinătate. Polițiștii și procurorii au efectuat o percheziție domiciliară și în apartamentul celor doi au găsit cannabis, anunță MEDIAFAX.

Potrivit anchetatorilor, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, împreună cu procurorii DIICOT Iaşi, au efectuat joi o percheziţie la locuinţa a două persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit faptul că doi soţi ar fi vândut cannabis de acasă, către mai multe persoane. Drogurile erau aduse din mai multe țări din Uniunea Europeană. În urma percheziţiei, au fost confiscate droguri și sume de bani, scrie stiripesurse.ro.

„În cauză s-a reținut faptul că cei doi inculpați, soț și soție, au desfășurat, pe raza municipiului Iaşi, o intensă activitate de trafic de droguri de risc, pe care le achiziționau periodic din state membre U.E. şi care îi erau trimise prin diferite firme de transport internaţional de persoane, fiind disimulate în bagaje.

La data de 24.09.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași au efectuat o percheziție domiciliară în urma căreia au fost ridicate droguri de risc (cannabis), bani susceptibili a proveni din traficul de droguri, precum şi alte bunuri care ar fi ajutat în activităţile ilicite”, a anunțat DIICOT.

Cele două persoane au fost duse la audieri. La final, soțul și soția au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentanți Tribunalului Iaşi.

Publicitate