Superman, arestat în Chitila, după ce a cerut 10.000 euro ”taxă” de locuit lângă el

Un tânăr din Chitila a fost încătușat de polițiști după un flagrant organizat împreună cu vecinii cărora le-a cerut taxă ca să-i lase să mai locuiască lângă casa lui, relatează Antena 3.

Superman Neamţu, după cum îl cheamă în cartea de identitate, în vârstă de 36 de ani, a fost acuzat de vecinii lui de şantaj, după ce le-a cerut bani pentru a le permite să locuiască în continuare lângă casa lui.

Vecinii au depus plângere la Poliţia împotriva lui Superman, iar polițiștii au organizat un flagrant și l-au reținut pe bărbat în timp ce primea banii de la vecini. „La data de 8 iunie a.c., polițiștii din Chitila, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au constatat o infracțiune flagrantă de șantaj, în sectorul 1 București, persoana bănuită fiind un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care, prin amenințări cu acte de violență, realizate în mod repetat, ar fi constrâns victima să îi dea 10.000 de euro, pentru a-i permite să locuiască în vecinătatea locuinței sale.

În urma probatoriului administrat, polițiștii orașului Chitila au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore față de bărbatul bănuit, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri legale.

În cauză, polițiștii din Chitila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.”, se arată într-o informare a Poliţiei.