Surpriza primarului Carabelea pentru locuitorii orașului: iujuri, bere și mici sfârâind în față la Teatrul Tineretului!

Mare sărbătoare în Piatra-Neamț, cu ocazia Zilelor Orașului ”PiatraFest”, autoritățile locale s-au întrecut pe ele de această dată, făcând o surpriză deosebită locuitorilor, în fața Teatrului Tineretului fiind amplasate celebrele iujuri pe care nici măcar pe la zilele comunelor nu le mai vedem.

Primarul Andrei Carabelea, sfătuindu-se cu echipa de 6 consilieri + cârmaci dar și cu cei doi viceprimari Irimia și Lehăduș, au ajuns la concluzia că degeaba se mixează Prodigy la scenă, dacă pe bulevard nu se învârt iujurile, nu se vinde vată de zahăr pe băț și nu sfârâie câteva mii de porții de mici pe gtătar.

Bănuim că populația a fost entuziasmată până la lacrimi de cum arată astăzi centrul orașului, dar nu putem trece cu vederea o ”scăpare” a conducerii primăriei, care pe lângă iujuri nu a reușit să amplaseze și un aparat de box cu fise, așa cum îi șade bine unei localități în sărbătoare.

Reamintim că Administrația Carabelea a alocat pentru Zilele Orașului suma de 345.000 de lei din bugetul local și care a fost împărțită astfel:

  • 275.000 lei – cheltuieli pentru onorariile prezentatorului de eveniment și artiștilor care vor concerta pe scena amplasată în zona centrală în perioada 24 — 26 iunie 2022 și plata drepturilor de autor pentru utilizarea operelor muzicale în concerte, spectacole ori manifestări artistice, proiecții film etc.
  • 65.000 lei – cheltuileli pentru închiriere scenă, lumini, sonorizare, ecrane led, personal tehnic etc. care va fi amplasată în zona centrală, în perioada 24 — 26 iunie 2022
  • 5.000 lei – cheltuieli pentru promovarea evenimentului (afișe, clip video promovare eveniment etc.)