SURSE: Mihai Bendeac a părăsit Antena 1! Ce se va întâmpla cu emisiunea ”iUmor”?

Jurnaliștii de la click.ro anunță că actorul Mihai Bendeac a părăsit definitiv trustul Antena1. E greu de spus cum va arăta emisiunea „iUmor” fără Mihai Bendeac.

De fapt, mai toate producțiile cu audiențe mari de la Antena 1 au fost realizate de celebrul actor. Să faci față unor presiuni atât de mari precum cele din televiziune îți trebuie tărie de caracter, de altfel și să creezi scenarii de succes pe care să le transformi în emisiuni de mare audiență.

Acesta este și cazul lui Mihai Bendeac, care a reușit să se facă remarcat prin naturalețea lui, felul lui direct, dar și a minții iscusite. „iUmor” va continua sigur fără actor, căci e pe bune, Mihai Bendeac a părăsit definitiv Antena 1, respectiv grupul Intact.

Click! a aflat că artistul a trecut prin momente scandaloase în timpul filmărilor, motiv pentu care a luat decizia să dispară pentru totdeauna din grila de vedete a trustului.

Contactat de FANATIK, actorul a fost ușor evaziv când a venit vorba despre ce se petrece între el și Antena 1, post TV cu care, în trecut a avut probleme care l-au dus chiar și în fața instanței de judecată într-un proces pe care, într-un final, l-a pierdut.

Pentru FANATIK, Mihai Bendeac nu a negat că există probleme cât se poate de serioase între el și producătorii iUmor, show-ul difuzat de Antena 1. ”Momentan nu pot comenta”, ne-a spus Mihai Bendeac. ”Mai sunt trei ediții, nedifuzate încă”, explică actorul despre viitorul său ca apariții pe micile ecrane în postura de jurat al show-ului de la Antena 1.