Tânără de 18 ani, legată de clanța ușii și violată de toţi bărbaţii prezenţi la o petrecere

O simplă invitaţie la o petrecere banală avea să se transforme în coşmarul vieţii pentru o tănără din Ploieşti.

O tănără în vârstă de 18 ani a fost chemată la o petrecere dintr-un apartament din Ploieşti de două prietene, ambele cu vârsta de 15 ani. Tănără, mamă a unui copil, a decis să dea curs invitaţiei şi a mers neînsoţită la petrecere.

Totul avea să se transforme rapid într-un adevărat coşmar. Pe fondul consumului de alcool, fata a fost ameninţată şi forţată să întreţină relaţii sexuale cu invitaţii prezenţi la petrecere. Atunci când a încercat să scape a fost legată de clanţa uşii.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Prahova, 14 persoane au fost aduse la audieri, printre care şi cele două adolescente de 15 ani care au convins victima să vină la petrecere. 12 bărbaţi au fost puşi sub acuzare în acest caz. Acestora li se aduc acuzaţii de viol şi lipsire de libertate

”Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 29 spre 30 mai a.c., o tânără în vârstă de 18 ani ar fi fost ameninţată cu acte de violenţă şi lipsită de libertate în mod ilegal de către două persoane de sex feminin. Totodată, tânăra ar fi întreţinut, prin constrângere, raporturi sexuale cu mai mulţi bărbaţi”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.