Tânărul de 16 ani care a ucis două fete se lăuda că bea la volan cu câteva ore înainte de accident!

Tânărul în vârstă de 16 ani care le-a omorât pe cele două fete în accidentul din Cobadin, județul Constanța, pe 5 august, s-a lăudat pe Instagram că bea vin la volan, cu doar câteva ore înainte de tragedie.

Constanța. Tânărul de 16 ani care a ucis două fete se lăuda că bea la volan cu câteva ore înainte de accident - video

Adolescentul i-ar fi luat maşina mătușii sale, fără ca aceasta să ştie, şi a plecat să se plimbe alături de un prieten şi de două fete din localitatea Viişoara.

Aflat la volanul maşinii, un Volkswagen Golf, în jurul orei 01.40, tânărul a accelerat puternic, iar în dreptul unei benzinării din Cobadin a scăpat de sub control autoturismul.

O cameră de supraveghere montată în zonă a surprins momentul în care maşina condusă de Darius se izbeşte violent de un BMW, iar apoi ricoşează într-un alt autoturism parcat.

Maşina în care se aflau cei patru tineri a fost distrusă complet în urma impactului devastator.

Cele două fete, Ana şi Daniela, în vârstă de 13, respectiv 16 ani, au murit pe loc, în timp ce şoferul de 16 ani şi prietenul său, în vârstă de 17 ani, au ajuns în stare gravă la spital, fiind intubaţi.

Mătușa tânărului mai spune că tânărul a fost abandonat de mamă.

”Aveam cheile înăuntru în casă. Nu știu când a intrat, când le-a luat. Am un Golf IV. Nu a mai avut astfel de tentative. A mai avut un accident cu scooterul. Fratele meu este tatăl.

Eu l-am crescut cu mama mea, de la vârsta de 6 luni. Mama lui l-a abandonat, l-a lăsat. Este plecată din țară. Tatăl lui este cu el la spital. Doar ce am venit și eu acum. Mi-au spus că este în comă.

Adevărul nu putem să îl știm. Nu mai avea frați. Era singur”, a spus mătușa băiatului, pentru ziuadeconstanta.ro.

Cu câteva ore înainte de tragedie, Darius a postat pe Instagram un clip video în care le arăta prietenilor o sticlă de vin şi două pahare pline, la volanul maşinii cu care urma să producă o tragedie.

Anul trecut, tânărul a mai fost implicat într-un accident grav, când conducea un triciclu cu remorcă, tot în Cobadin. Când a încercat să vireze la stânga a fost spulberat de un motociclist care circula cu viteză şi nu a putut evita impactul.

sursa: 3dots.ro